Ik ben Eric van Hal en woon sinds 2000 in het mooie stadje Sneek. Ik ben werkzaam in het onderwijs als sportleraar. Naast deze werkzaamheden ben ik in het najaar van 2010 begonnen met het opzetten en runnen van mijn honden uitlaat service.

Ik ben opgegroeid met honden en veel van mijn vrije tijd ben ik op pad met de hond. Ik kan zeggen dat honden een grote passie van mij zijn.

In mei 2010 ben ik geslaagd voor de opleiding voor erkend Hondenuitlaatservice aan de Martin Gaus academie. Sinds ik begonnen ben zijn er al heel wat honden en roedelsamenstellingen de revue gepasseerd en heb ik veel ervaring opgedaan. Dit betekent voor u, dat uw hond in goede handen is tijdens het uitlaten en dat de randvoorwaarden goed geregeld zijn. (Voor referenties kan ik u doorsturen naar een aantal vaste klanten van mij!) 
 
 
 
"JE HOND IN BALANS"
 
Na 12 jaar lang mijn uitlaatservice met veel plezier te hebben gerund en veel heb kunnen leren over honden en hun gedrag wil ik vanaf het najaar 2022 een stuk coaching erbij gaan doen voor hond en baasje met als doel balans te creĆ«ren in de relatie tussen  baasje en hond. Balans als de basis voor een lang en gelukkig hondenleven! 
 
Verdere opleidingen:
 
* Cursus reanimatie voor honden.
 
* Cursus hondencoaching (in opleiding)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Afbeelding invoegen