"JE HOND IN BALANS"
 
Als baasje zorg jij er voor dat jouw hond een zo’n evenwichtig mogelijk leven leidt. Dit betekent dat wij moeten zorgdragen voor het creëren van rust en balans in het leven van de hond. Denk aan het verminderen van stress en het verbeteren van factoren die je hond uit balans kunnen halen. Door rust en balans te creëren kun je gedragsproblemen voorkomen en aanpakken.

 Afbeelding invoegen
 
 
Om een leven in balans te kunnen leiden, moet de hond voorzien worden van de juiste lichaamsbeweging, consequente, rustige en positieve opvoeding, aansluitende verdiepende uitdaging en daarnaast leven in een omgeving waar evenwicht gecreëerd wordt. Hoe creëer je voor jouw hond een evenwichtige omgeving? Hoe houdt je jouw hond in ‘evenwicht’?

Niemand is perfect. Wij mensen zijn dat niet en onze honden ook niet. We maken allemaal wel eens een fout en proberen daarvan te leren. Daarnaast zijn honden individuen net als wij. Ze hebben hun eigen persoonlijkheid, voorkeuren, hobby’s, talenten en emoties. Wil je met je hond in contact komen? Een fijne relatie opbouwen? Luister naar hem en verdiep je in zijn taal, daarmee kun je veel onnodige conflicten en misverstanden voorkomen.

 
 
Werkwijze coaching:

 

  • Invullen vragenlijst.
  • Consult aan huis ( bespreken vragenlijst/ coachgesprek)
  • Wandeling met hond/ honden.
  • Wandeling met roedel.

 Afbeelding invoegen