Indien u overweegt, of misschien al heeft besloten om uw hond mee te laten wandelen met de uitlaatservice van "Je hond in balans" kom ik eerst bij u op bezoek voor een kennismakingsgesprek.Tijdens dit gesprek kunt u vragen stellen en worden de gegevens en het karakter van de hond besproken. Ook kunnen de hond en ik alvast even kennis met elkaar maken.
 
Tijdens deze kennismaking wordt er gezamelijk een intake formulier ingevuld. Hierbij wordt o.a. gekeken naar (sociaal) gedrag t.o.v mens en dier en de algehele gezondheid van de hond(en)
 
Het kan zijn dat "JE HOND IN BALANS” uw hond moet weigeren voor de uitlaat als de hond niet kan voldoen aan de gestelde eisen! (zie werkwijze/ voorwaarden)

Op basis van deze kennismaking en de intake kunnen we besluiten om de hond(en) uit te gaan laten met mijn hondenuitlaatservice .

Het vervolg op deze "overeenkomst" is dat er afspraken worden gemaakt, middels een sleutelcontract,  over de toegang tot de plek waar de hond verblijft en, wanneer en hoe er een sleutel wordt uitgewisseld. Tenslotte wordt er een éénmalig uitlaatcontract gesloten en ondertekend door u, als hondenbezitter en "JE HOND IN BALANS".
 
 
TIP: Het is mogelijk de intake, sleutelcontract, uitlaatcontract en algemene voorwaarden van de website te downloaden en deze alvast, voorafgaand aan het gesprek,door te nemen en misschien alvast in te vullen. 
 
 
Downloads
 
Intake formulier
 
Sleutelcontract
 
Uitlaatcontract
 
Algemene voorwaarden