Bij "JE HOND IN BALANS" kan je ook terecht voor een stukje coaching van baasje en hond.
 
De aanschaf van een hond is niet zomaar iets. Je neemt een beslissing die zeker van invloed zal zijn op je leven voor de komende jaren. De opstart hierbij is van wezenlijk belang voor het verdere verloop van de relatie tussen jou en je hond. Baasje en hond zullen elkaar moeten leren begrijpen en verstaan in de dagelijkse omgang met elkaar. Het welzijn van de hond staat hierbij centraal.
 
Er wordt wel eens gezegd dat katten bedienden hebben en honden bazen. In werkelijkheid kan dit wel eens veel genuanceerder liggen en zou juist het baasje in dienst moeten staan van de hond!  Voor een lang, gelukkig en stabiel hondenleven is het " in balans zijn" (fysiek/ mentaal) van zeer groot belang. Het baasje speelt hierbij een hele belangrijk en bepalende rol. Voor de hond ben jij zijn wereld! Voor het baasje een grote uitdaging met als beloning een vriend voor het leven!
 
Je hond in balans als basis voor een lang en gelukkig leven samen met je hond. De coaching is gericht op: 
  • Advies vooraf bij aanschaf van een hond.
  • Coaching baasje en (eerste) hond.
  • Coaching bij "gedragsproblemen" van hond en/ of baasje.
Een coachingstraject staat of valt altijd met de tijd en energie die je er zelf in wil en kan gaan steken. Soms is een quick fix mogelijk maar over het algemeen zijn geduld en doorzettingsvermogen van groot belang om tot een fundamentele verandering in gedrag c.q. welzijn te komen met als doel "JE HOND IN BALANS"!
 
 
 Afbeelding invoegen